Reklam & Sponsring

Ett brett utbud av sponsring och reklam partnerskap är tillgängliga, från enkla banners att komplettera webbplatsens text och fotografisk innehåll, till flersidiga reportage. Andra alternativ är halvsides, helsidor och dubbelsidiga skärmar, samt en unik och nyskapande reklam kombinationer.

Rio de Janeiro logotyper1

 


År av professionella engagemang resulterade i portalen I LOVE RIO, ett arbete som upptäcker Rio de Janeiro, stad och stat, genom tusentals sidor av turistiska, kulturella, historiska och social information, tillsammans med tusentals exklusiva fotografier av yttersta konstnärliga standard .


 Rio de Janeiro logotyper2

 

 


Portalen innovativa struktur och design, aldrig gjort tidigare för någon annan stad i världen, är rik på innehåll som lätt utnyttjas, vilket resulterar i en produkt av högsta nivå och värde till ett brett utbud av internationella läsare.


Rio de Janeiro logotyper3

 

 


Användarna kan enkelt komma åt kapitlen via datorer och tabletter, uppskattar en unik filosofi presentation och design där logotypen, budskap och webbadress "I LOVE RIO" röjs i mer än 50 språk.


 

Rio de Janeiro logotyper4

 

 


Presenteras på engelska, och direkt Google-översättnings på många språk från läsaren, är portalen inriktas främst på att internationella användare, vilket gör webbplatsen ett värdefullt verktyg för den globala presentation av nationella och multinationella varumärken mellan regioner och marknader.


 

Rio de Janeiro logotyper5

 

 


Baserat på en filosofi om exklusiv reklam, erbjuder portalen utrymme för ett antal utvalda sponsorer och deltagare. En Partner varumärke visas tydligt på var och en av de hundratals sidor av innehåll och bilder av en sponsrad kapitel.


 

Rio de Janeiro logotyper6

 

 


Reklam varierar också beroende på sponsorns nivån på positiva engagemang i den globala miljö process, ser att ett av målen för I LOVE RIO ger åtskillnad dem som gör en skillnad i världen.


 

Rio de Janeiro logotyper7

 

 


Sponsorer som delar I LOVE RIO vision, och stödja en hållbar ekonomisk utveckling eller positiva sociala avgifter, får specialpriser och övervägande. I LOVE RIO: bra för alla.