Webbplatsen

I LOVE RIO är en portal med en unik filosofi, som omfattar sociala, kulturella och historiska strukturen i den vackra staden Rio de Janeiro, Brasilien.


Stadens dåtid, nutid och potential presenteras på ett lätt och lekfullt sätt, vilket gör dem tillgängliga och tilltalande för boende, besökare och publik från långt håll. Ett original, positiv och expansiv lins hjälper läsarna att meningsfullt att förstå och samarbeta med mysterier och magi carioca kultur. Webbplatsen följer en vänlig struktur, lätt att använda, intuitiv och visuellt behaglig presentera artiklar om turism, kultur, musik, gastronomi, livsstil, nattliv, mode, sport, näringsliv, historia, Niterói och flera städer runt om Rio de Janeiro. Texterna kompletteras med fantastiska bilder av högsta kvalitet, och varje presentation visar Rio med panorama djup och klarhet.


Rio de Janeiro foton

FILOSOFIN


Med cirka 25.000 sidor med innehåll, I LOVE RIO erbjuder en ny turist-kulturell tolkning - Förutom att presentera användbar information för besökare och turister, är portalen avsedd att visa hur varje kulturella aspekten av Rio de Janeiro kom att utvecklas, förklarar hur dessa platser påverkar liv och traditioner Rio invånare , och Rio konstnärliga och kulturella produktionen.

I LOVE RIO beskriver projekt och initiativ som rör bevarandet av naturen, bevarandet av miljön och dess harmonisering med den regionala utvecklingen - förutom att ge direkta länkar till de olika institutioner som ansvarar för dessa verksamheter och projekt. Portalen betonar allmänt respekt för naturen, och vikten av att skydda miljön framför allt.

Del av I LOVE RIO är tillägnad 16 unika städer i delstaten Rio de Janeiro - för var och en av dessa städer Webbplatsen betonar historia, natur, lokala kulturevenemang, mat och logi alternativ; syftar till att öka intresset för internationella turister för hela delstaten Rio de Janeiro, förutom Capital.


Titta på en 90-sekunders video om I LOVE RIO